ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερντογάν: «Ψυχολογική κίνηση η είσοδος δυνάμεων του Άσαντ στο Μέμπιτς της Συρίας»

Ερντογάν: «Ψυχολογική κίνηση η είσοδος δυνάμεων του Άσαντ στο Μέμπιτς της Συρίας»

Ψυχολογική κίνηση χαρακτήρισε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν "την είσοδο δυνάμεων του καθεστώτος Άσαντ στο Μέμπιτς της Συρίας" έπειτα από την αποχώρηση των Κούρδων μαχητών YPG, προσθέτοντας ότι "δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό" και πως αύριο (29/12) τουρκική αντιπροσωπεία θα έχει επαφές με τη Μόσχα.

Σε δηλώσεις τους στους Τούρκους δημοσιογράφους, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε “γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια ψυχολογική κίνηση, ότι είναι μια κατάσταση τοποθέτησης της σημαίας τους εκεί”, ωστόσο πρόσθεσε ότι “εκεί δεν υπάρχει κάτι οριστικό, τίποτα σοβαρό”.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι αύριο θα πάει στη Μόσχα μια τουρκική αντιπροσωπεία υπό τον Τούρκο ΥΠΕΞ , τον Τούρκο Υπουργό Άμυνας και τον αρχηγό της ΜΙΤ και μαζί με τον Πρέσβη της Τουρκίας στη Μόσχα θα συζητήσουν αυτά τα ζητήματα με τη ρωσική κυβέρνηση. Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι στη συνέχεια ο ίδιος θα μιλήσει με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν ενώ θα ακολουθήσει και επίσκεψή του ιδίου στην Μόσχα ή στο Σότσι. “Πρέπει αυτά να τα συζητήσουμε σοβαρά, δεν είναι μόνο το θέμα του Μέμπιτς, είναι η προσπάθειά μας να εξοντώσουμε τις τρομοκρατικές οργανώσεις εκεί. Πήραμε τα μέτρα μας, οι ένοπλες δυνάμεις μας συνεχίζουν τις εργασίες τους”, ανέφερε.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Από σήμερα Παρασκευή, 03 Μαΐου, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω στην επαρχία Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top