Χαμός με την Σοφία Χατζηπαντελή χωρίς τα πυκνά της φρύδια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χαμός με την Σοφία Χατζηπαντελή χωρίς τα πυκνά της φρύδια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ομολογουμένως η Σοφία Χατζηπαντελή χωρίς τα πυκνά της φρύδια ήταν μια κούκλα και οι followers της φρόντισαν να της το υποδείξουν βλέποντας την φωτογραφία της από τα παλιά. 

Χαμό προκάλεσε η φωτογραφία της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Instagram, η οποία την δείχνει πώς ήταν πριν από μερικά χρόνια, χωρίς τα πυκνά της φρύδια.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία πιου ακολουθεί η Σοφία Χατζηπαντελή είχε μεν πυκνά φρυδιά, αλλά δεν ήταν ενιαίο το φρύδι της.

Η Κύπρια που έγινε γνωστή ανά το παγκόσμιο για τα πυκνά της φρύδια σχολίασε στην ανάρτησή της στο Instagram: «Μωρό Σοφία... παλιά φωτογραφία».

Κάποιοι από τους followers της φρόντισαν να της υποδείξουν πόσο όμορφη ήταν χωρίς τα πυκνά της φρύδια με ορισμένους άλλους να εκνευρίζονται και να γίνεται ένας χαμός στον προσωπικό λογαριασμό της Σοφίας Χατζηπαντελή στο instagram. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE