«Σκληρές ποινές στους οκτώ αστυνομικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου»

«Σκληρές ποινές στους οκτώ αστυνομικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου»

Σκληρές ποινές στους οκτώ αστυνομικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου, προβλέπονται στο πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο κατατέθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στον ελληνικό Τύπο, το πόρισμα προτείνει την απόταξη τεσσάρων αστυνομικών και την επιβολή αργίας με το ερώτημα της απόλυσης για τους υπόλοιπους τέσσερις. Οι δύο συγκεκριμένες ποινές είναι οι μεγαλύτερες που προβλέπονται στην ελληνική αστυνομία.

Το πόρισμα έχει ήδη υποβληθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ όπου και θα αποφασιστεί αν θα επικυρωθούν οι ποινές.

Αφού ο χειρισμός του ζητήματος ολοκληρωθεί σε υπηρεσιακό επίπεδο, η υπόθεση θα φτάσει και στα χέρια της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.