«Σκληρές ποινές στους οκτώ αστυνομικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου»

«Σκληρές ποινές στους οκτώ αστυνομικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου»

Σκληρές ποινές στους οκτώ αστυνομικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου, προβλέπονται στο πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο κατατέθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στον ελληνικό Τύπο, το πόρισμα προτείνει την απόταξη τεσσάρων αστυνομικών και την επιβολή αργίας με το ερώτημα της απόλυσης για τους υπόλοιπους τέσσερις. Οι δύο συγκεκριμένες ποινές είναι οι μεγαλύτερες που προβλέπονται στην ελληνική αστυνομία.

Το πόρισμα έχει ήδη υποβληθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ όπου και θα αποφασιστεί αν θα επικυρωθούν οι ποινές.

Αφού ο χειρισμός του ζητήματος ολοκληρωθεί σε υπηρεσιακό επίπεδο, η υπόθεση θα φτάσει και στα χέρια της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

Ο επόμενος πολυετής προϋπολογισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί περίπου 10% χαμηλότερα από την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία πλησιάζει τα 2 τρισ. ευρώ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE