«Η Εβελίνα μπήκε στο GNTM 20 χρονών και βγήκε 30» – Η απάντηση της Σκίτσκο

«Η Εβελίνα μπήκε στο GNTM 20 χρονών και βγήκε 30» – Η απάντηση της Σκίτσκο

Στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», είδαμε το πρωί της Πέμπτης, 27/12, την Εβελίνα Σκίτσκο να απαντά στις ερωτήσεις των τηλεθεατών, ακόμα και στις κακεντρεχείς. 

Η ίδια μίλησε για όλες τις παίκτριες του GNTM ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην Μαριάννα Παινέση αλλά και στη νικήτρια, Ειρήνη Καζαριάν.

«Ήταν δύο κορίτσια που έτσι κι αλλιώς δεν είχαμε έρθει και πολύ κοντά, οπότε δεν ήμουν πολύ ευδιάθετη όταν τις έβλεπα. Όταν εγώ η ίδια τους ρώταγα αν έχουν κάτι μαζί μου κι αυτές μου έλεγαν «όχι, όλα καλά» και μετά στην κάμερα με έκραζαν. Λίγο κακό…».

Για τα υπόλοιπα κορίτσια είπε: «Δεν είχαμε δεθεί ποτέ με τη Μέγκι, οπότε λογικό, το περίμενα ότι δεν θα με ήθελε νικήτρια. Θεωρώ ότι ενόχλησε πάρα πολύ την Ξανθούλα ότι «την έδωσα», αλλά είχα φτάσει σε ένα σημείο κι εγώ που έλεγα «όπα ρε παιδιά, τι γίνεται εδώ»; Τα κορίτσια που δεν ταιριάζαμε ήταν η Αμανατίδου, η Καζαριάν, η Τσακουρίδου και γι’ αυτό δεν κάναμε ποτέ παρέα».

Όσον αφορά στο σχόλιο ότι μπήκε στο GNTM 20 χρονών και βγήκε 30 σχολίασε: «Είδες το ξανθό μαλλί τι κάνει; Μεγαλώνει! Δεν πειράζει, θα το αλλάξουμε σιγά – σιγά. Θα το κάνουμε πιο φυσικό να μην φαίνομαι 30 χρονών».

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση, ανέφερε ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ στην Κίπρις ποστασί όταν κλήθηκε να σχολιάσει είδηση πως υπάρχουν νέα μέτρα από την ΚΔ στα σημεία διέλευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE