«Άσπρισε» ξανά το Τρόοδος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & VIDEO

«Άσπρισε» ξανά το Τρόοδος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & VIDEO

Χιόνισε τις βραδινές ώρες της Τετάρτης (26/12) και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (27/12) στην περιοχή του Τροόδους.

H σελίδα στο Facebook, «Kitasweather», δημοσίευσε βίντεο από την χιονόπτωση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην περιοχή του Τροόδους. 

Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, την Πέμπτη (27/12) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικά βροχές και πιθανό µεµονωµένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια, στα ανατολικά και στα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά θα σηµειωθεί χιονόπτωση. 

Από αργά το απόγευµα αναµένεται βελτίωση του καιρού. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά µέχρι ισχυροί 5 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι γενικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα παρατηρείται παγετός.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο απο το «Kitasweather»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE