Πυροβολισμοί στο τουριστικό κέντρο της Βιέννης - Υπάρχουν τραυματίες - ΕΙΚΟΝΑ

Πυροβολισμοί στο τουριστικό κέντρο της Βιέννης - Υπάρχουν τραυματίες - ΕΙΚΟΝΑ

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ τουλάχιστον δύο άτομα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε δημοφιλές τουριστικό θέρετρο στην πρωτεύουσα της Αυστρίας.

Στο ιστορικό της κέντρο όπου υπάρχουν πολλοί τουρίστες υπήρξε ένοπλη επίθεση.

Σύμφωνα με το RT.COM είναι ακόμη άγνωστο για τα κίνητρα των δραστών. Επίσης δεν υπάρχει πληροφορία ποια είναι τα πρόσωπα που τραυματίστηκαν.

Το όλο περιστατικό έλαβε χώρα σε παραδοσιακό Αυστριακό ρεστοράν το «Figmuller Backerstrabe» το οποίο βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το εμβληματικό Καθεδρικό ναό του Αγίου Στέφανου.

Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας της Βιέννης τραυματίστηκαν δύο άτομα «με ακόμη το τοπίο να είναι μη ξεκάθαρο».

 

Η τοποθεσία που έγινε το περιστατικό με τους πυροβολισμούς

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE