Δίνεται στο κοινό για χρήση μέρος της Πλατείας Ελευθερίας

Δίνεται στο κοινό για χρήση μέρος της Πλατείας Ελευθερίας

Δίνονται για χρήση στο κοινό τμήματα του έργου της Πλατείας Ελευθερίας, ανακοίνωσε ο Δήμος Λευκωσίας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι συνεργεία του εργολάβου καθαρίζουν από το πρωί της Παρασκευής (21/12) τμήματα του έργου της Πλατείας Ελευθερίας που βρίσκονται στο επίπεδο της πόλης, αφαιρώντας επίσης τα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Ταυτόχρονα γίνεται η ασφαλτόστρωση της λεωφόρου Στασίνου και μόλις ολοκληρωθούν αυτές οι εργασίες, τα συγκεκριμένα τμήματα θα δοθούν για εξυπηρέτηση του κοινού.

Ο Δήμος ανακοινώνει ότι τα πεζοδρόμια της λεωφόρου Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, από την πλατεία μέχρι την οδό Φιλοκύπρου, που εμπίπτουν στο Έργο έχουν ολοκληρωθεί και ήδη χρησιμοποιούνται από το κοινό, όπως και ο Βόρειος κόμβος (άνοιγμα προς Πεζόδρομους Λήδρας και Ονασαγόρου) που έχει φιλοξενήσει εορταστικές εκδηλώσεις.

Η ανατολική τάφρος βρίσκεται επίσης σε προχωρημένο στάδιο, αλλά λόγω της σύνδεσής της με τη δυτική τάφρο, με την οποία αποτελούν έναν ενιαίο χώρο, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την ολοκλήρωση και της δυτικής τάφρου.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE