«Στην Κύπρο είναι διαφορετικά / Αν η ώρα αναχώρησης είναι 14:00, ο οδηγός θα έρθει στις 14:30»

«Στην Κύπρο είναι διαφορετικά / Αν η ώρα αναχώρησης είναι 14:00, ο οδηγός θα έρθει στις 14:30»

Ο τερματοφύλακας της Πάφου Ζόε Μολ μίλησε σε ξένο μέσο για όλους και για όλα.

Οι κυριότερες ατάκες του:

«Απόκτησα ήδη πολλές εμπειρίες στην Κύπρο. Παρά την τρομερή ζέστη που δεν υποφέρεται, νιώθω καλά. Μένω μαζί με την γυναίκα μου σε ένα σπίτι 200 μέτρα από την παραλία. Δεν ξεκινήσαμε καλά όμως τώρα ανεβήκαμε και θέλουμε να φτάσουμε μακριά. Είναι μια διαφορετική ζωή εδώ. Αν ο ηλεκτρολόγος λέει πως θα έρθει πίσω, αυτό γίνεται μετά από τρεις ημέρες. Αν η ώρα αναχώρησης για το εκτός έδρας παιχνίδι είναι στις 14:00 ο οδηγός θα έρθει στις 14:30».

Στη συνέχεια ο Μολ ανέφερε πως το πρωτάθλημα είναι άγριο και οι οπαδοί θερμοί. Έκανε αναφορά και στους Ρώσους επενδυτές και είπε πως ασχολούνται κυρίως με το θέμα το οικονομικό αυτοί.

Εδώ το ξένο δημοσίευμα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE