Ανέμιζαν τις κυπριακές σημαίες στο πρωινό του ΡΙΚ - Η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2019 – VIDEO

Ανέμιζαν τις κυπριακές σημαίες στο πρωινό του ΡΙΚ - Η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2019 – VIDEO

Σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση από το πρωινό του ΡΙΚ έγινε η ανακοίνωση της εκπροσώπησης της Τάμπτα στην Eurovision 2019 την Παρασκευή, 21/12, σε κλίμα ενθουσιασμού.

Με κυπριακές σημαίες έγινε η ανακοίνωση της εκπροσώπησης της Κύπρου από την Τάμτα στην Eurovision το 2019 από την εκπομπή «Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα».

Η Ελπίδα Ιακωβίδου και ο Θεόδουλος Κουλλαπή φιλοξένησαν στο στούντιο της εκπομπής τους τον Αντρέα Γιόρτσιο, τον Κωνσταντίνο Ιάσωνος και την συνεργάτιδά τους, Έλενα, αλλά και την Γωγώ Βασιλάκη και όλοι μαζί ανέμιζαν τις κυπριακές σημαίες, ανακοινώνοντας το γεγονός.

Η τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει το τραγούδι Replay, του συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου το οποίο το κοινό θα το ακούσει για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο Video που ακολουθεί: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE