Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία
Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).
Κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Αγίων Θεοφανίων και ιδιαίτερα μεταξύ των ημερομηνιών 22/12/2018- 6/1/2019, λόγω του ότι αναμένεται να παρατηρηθεί αυξημένη τροχαία κίνηση στις κύριες οδικές αρτηρίες των πόλεων, στους υπεραστικούς δρόμους, τους αυτοκινητόδρομους και στην ύπαιθρο, τα Τμήματα Τροχαίας, θα λάβουν αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης παγκύπρια, αφενός για τη διευκόλυνση του κοινού κατά τις μετακινήσεις του και αφετέρου για την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων.
Τα μέτρα περιλαμβάνουν παγκύπριες μηχανοκίνητες περιπολίες και ρύθμιση και έλεγχο της τροχαίας κίνησης, με ιδιαίτερη έμφαση στις κυριότερες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων και σοβαρών οδικών τροχαίων συγκρούσεων που είναι η υπερβολική ταχύτητα, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, η αλόγιστη, επικίνδυνη και αμελής οδήγηση, το επικίνδυνο προσπέρασμα και η μη χρήση ζώνης ασφαλείας/προστατευτικού κράνους, αδικήματα για τα οποία θα επιδειχθεί μηδενική ανοχή.
Κατά το πιο πάνω χρονικό διάστημα θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διακίνηση των οχημάτων και την ασφαλή διακίνηση του κοινού από και προς τον προορισμό του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις