Η Κύπρια επώνυμη μίλησε πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που πέρασε το 2018

Η Κύπρια επώνυμη μίλησε πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που πέρασε το 2018

Πέρασε μια δύσκολη χρονιά το 2018 από θέμα υγείας και ευχήθηκε όλοι όσοι αγαπά το 2019 να έχουν υγεία. 

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 17 Δεκεμβρίου, η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια αλλά και στη δύσκολη χρονιά που πέρασε λόγω της υγείας της.

 'Αυτό που εύχομαι Ελένη για τη νέα χρονιά.... αυτό που εύχομαι κυρίως είναι όσοι αγαπώ να έχουν  υγεία γιατί φέτος ήταν μία δύσκολη χρονιά και σε προσωπικό επίπεδο με θέμα υγείας… αλλά και γενικότερα. Δηλαδή ζούμε παιδιά... '.

Σχετικά με τον σύντροφό της, Κωστή Μαραβέγια είπε: 'Ο Κωστής είναι ένα φανταστικό πλάσμα και ένας αισιόδοξος άνθρωπος… Όταν πρωτοβγήκαμε με φίλους και είδα τον Κωστή, αμέσως κάτι άλλαξε μέσα μου…'. 

Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα από το youweeklygr:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.