ΛΑΡΝΑΚΑ: Λήγει η εξόφληση Δημοτικών Φορολογιών

ΛΑΡΝΑΚΑ: Λήγει η εξόφληση Δημοτικών Φορολογιών

Στις 28 Δεκεμβρίου 2018 λήγει η εξόφληση των Δημοτικών Φορολογιών Λάρνακας για το έτος 2018.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «η εξόφληση των Δημοτικών Φορολογιών γίνεται στα Δημοτικά Ταμεία και σε όλες τις Τράπεζες και μέσω του διαδικτύου και της JCC. Το κοινό καλείται όπως τακτοποιήσει τις οφειλές του προς το Δήμο Λάρνακας έγκαιρα και μέσα στα καθορισμένα χρονικά περιθώρια».

Προστίθεται ότι «η αποπληρωμή του Δημοτικού Φόρου Ακίνητης Ιδιοκτησίας συνεχίζεται μέχρι τις 28/12/2018. Η εξόφληση του γίνεται μόνο στα Δημοτικά Ταμεία και μέσω του διαδικτύου και της JCC».

Υπενθυμίζεται ότι «για τα δικαιώματα των προηγούμενων χρόνων, συνεχίζεται η εξόφληση με προσεπιβάρυνση 10% πάνω στην αρχική φορολογία. Τα ταμεία του Δήμου Λάρνακας θα δέχονται πληρωμές μέχρι και τις 28 Δεκεμβρίου 2018 από τις οκτώ το πρωί μέχρι τη 13.30 το μεσημέρι».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.