Πάπας Φραγκίσκος: Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο «Πάπας των φτωχών»
Στην Σάντα Μαρία Μαντζόρε οδηγήθηκε η σορός του Πάπα Φραγκίσκου σπάζοντας τη μακροχρόνια παράδοση του Βατικανού.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: «Κόπηκε» κυπριακή σειρά- Ρίχνει αυλαία με συνοπτικές διαδικασίες εξαιτίας της χαμηλής τηλεθέασης
Πρόκειται για την σειρά του Alpha Κύπρου «Μπλε» που όπως γράφει το περιοδικό TV Μανία ολοκληρώνει άμεσα τον κύκλο της.
Στο δημοσίευμα με τίτλο «Βούλιαξε το Μπλε του Τσιάκκα» αναφέρεται πως την περασμένη βδομάδα η διεύθυνση του σταθμού αποφάσισε να μην συνεχιστούν τα γυρίσματα ενημερώνοντας σχετικά τους ηθοποιούς καθώς και τον σεναριογράφο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρίχνει αυλαία εκπομπή του ΣΙΓΜΑ - Απτόητος ο παρουσιαστής
Έγιναν μάλιστα αρκετές προσπάθειες από πλευράς του Alpha Κύπρου ώστε να «επιβιώσει» η σειρά αλλάζοντας της ώρα μετάδοσης, ωστόσο τα ποσοστά τηλεθέασης δεν ικανοποιούσαν την διεύθυνση καθώς περιορίζονταν στο 9-10%.
Η σειρά «ρίχνει αυλαία» στο 50ο επεισόδιο με τα γυρίσματα να ολοκληρώνονται την περασμένη Τρίτη ενώ αναμένεται να γίνουν μερικά ακόμα, για πέντε, τελευταία επεισόδια μέσα στον Ιανουάριο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις