«Κόπηκε» κυπριακή σειρά- Ρίχνει αυλαία με συνοπτικές διαδικασίες εξαιτίας της χαμηλής τηλεθέασης

«Κόπηκε» κυπριακή σειρά- Ρίχνει αυλαία με συνοπτικές διαδικασίες εξαιτίας της χαμηλής τηλεθέασης

Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στην τηλεόραση, αφού όποια δουλειά δεν «αγαπηθεί» από τα μηχανάκια της Nielsen ξαφνικά κόβεται και αναγκάζεται να ρίξει αυλαία άμεσα.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει και με τη σειρά «Άκου να δεις» που προβάλλεται στο ΡΙΚ αφού σύμφωνα με το περιοδικό «ΤV Mανία» ρίχνει αυλαία με….συνοπτικές διαδικασίες.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα το τελευταίο επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη 6/12 αφού η σειρά δεν κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με αποτέλεσμα να επισπευτούν οι διαδικασίες ολοκλήρωσης του κύκλου μετάδοσής της μόλις στο 40ο επεισόδιο.

«Τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης ήταν ο κύριος λόγος που ανάγκασε τη διεύθυνση του ΡΙΚ να αποφασίσει το κόψιμο της» αναφέρεται στο περιοδικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.