Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αναλαμβάνει την Προεδρία της ΕΕ με πολύ συγκεκριμένους στόχους»
Ετοιμότητα για ανάληψη της προεδρίας του συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε 13 ημέρες εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει και με τη σειρά «Άκου να δεις» που προβάλλεται στο ΡΙΚ αφού σύμφωνα με το περιοδικό «ΤV Mανία» ρίχνει αυλαία με….συνοπτικές διαδικασίες.
Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα το τελευταίο επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη 6/12 αφού η σειρά δεν κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με αποτέλεσμα να επισπευτούν οι διαδικασίες ολοκλήρωσης του κύκλου μετάδοσής της μόλις στο 40ο επεισόδιο.

«Τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης ήταν ο κύριος λόγος που ανάγκασε τη διεύθυνση του ΡΙΚ να αποφασίσει το κόψιμο της» αναφέρεται στο περιοδικό.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




