ΠΑΦΟΣ: Πολύ ακριβά θα πληρώσει την παρανομία του κυνηγός- Εξοντωτικό το πρόστιμο

ΠΑΦΟΣ: Πολύ ακριβά θα πληρώσει την παρανομία του κυνηγός- Εξοντωτικό το πρόστιμο

Θα θυμάται για μια ζωή ο κυνηγός από τη Λεμεσό την ποινή που του επιβλήθηκε μιας και το πρόστιμο φτάνει σχεδόν τους μισθούς ενός ολόκληρου χρόνου. Τον είχαν θέσει υπό παρακολούθησε και αντί να πιάσει λαγούς, έπεσε ο ίδιος στη «φάκα».

Εξώδικο πρόστιμο ύψους 10.500 ευρώ κατέβαλε το Σάββατο 15/12 ένα πρόσωπο στην Πάφο που είχε συλληφθεί για υπόθεση λαθροθηρίας λαγών με τη χρήση συρματοθηλιών .

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, η Αστυνομία Πάφου, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Θήρας, προχώρησε στη σύλληψη του προσώπου αυτού έπειτα από παρακολούθηση, όταν αυτό εντοπίστηκε να τοποθετηθεί συρματοθηλιές για να πιάσει λαγούς στην περιοχή του Αγίου Κόνωνα στον Ακάμα.

Στο πρόσωπο αυτό, που είναι κάτοικος της επαρχίας Λεμεσού, επιβλήθηκε πρόστιμο 10.500 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE