ΠΑΦΟΣ: Έβαλαν φωτιά σε πρακτορείο στοιχημάτων – Χειροπέδες σε 33χρονο

ΠΑΦΟΣ: Έβαλαν φωτιά σε πρακτορείο στοιχημάτων – Χειροπέδες σε 33χρονο

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού πρακτορείου στοιχημάτων στην Πάφο, η Αστυνομία προχώρησε την Πέμπτη (13/12) στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για 33χρονο από την επαρχία Πάφου, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (13/12) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

 Το Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στη 1.20 τα ξημερώματα στις 30/10/2018 στο υποστατικό στην Πάφο. 

Από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καταστράφηκε ολοσχερώς ο εξοπλισμός του υποστατικού, ενώ προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο κτίριο.  

Από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τα χρήση εύφλεκτης ύλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE