Φρικτό θανατηφόρο τροχαίο στην Ελλάδα - Τρία άτομα κάηκαν ζωντανά σε όχημα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φρικτό θανατηφόρο τροχαίο στην Ελλάδα - Τρία άτομα κάηκαν ζωντανά σε όχημα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (13/12) στον δρόμο προς Καβάλα. 

Στις 06:30 ένα ΙΧ αυτοκίνητο, έπεσε πάνω σε νταλίκα που είχε ανατραπεί πάνω στο οδόστρωμα στο ρεύμα προς Καβάλα, στο ύψος της Καρβάλης πριν τα τούνελ.

Σύμφωνα με την «Πρωινή», μετά την σύγκρουση, το ΙΧ πήρε φωτιά και καήκανε 3 άνθρωποι, ενώ άλλοι 6 είναι τραυματίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νταλίκα είχε ανατραπεί από τις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (13/12), αλλά το ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν μετανάστες, αγνόησε την σήμανση απαγόρευσης της Εγνατίας Οδού, συνέχισε την πορεία του και κάποια στιγμή καρφώθηκε με μεγάλη ταχύτητα στην νταλίκα που είχε ανατραπεί πάνω στο οδόστρωμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.