Κύπρια δημοσιογράφος εγκλωβίστηκε σε ανελκυστήρα στα γραφεία του ΡΙΚ

Κύπρια δημοσιογράφος εγκλωβίστηκε σε ανελκυστήρα στα γραφεία του ΡΙΚ

Κατά τη διάρκεια της μάχης που δίνουν οι δημοσιογράφοι για να εκτελέσουν το λειτούργημά τους, συμβαίνουν και απρόοπτα.

Το πρωί της Πέμπτης (13/12) η ανταποκρίτρια του ΡΙΚ στην Λεμεσό, Σωτηρούλα Χριστοφίδου, εγκλωβίστηκε στον ανελκυστήρα των γραφείων του Ιδρύματος στην πόλη.

Πριν ενημερώσει για τις ειδήσεις επικαιρότητας της Λεμεσού, η Σωτηρούλα, θέλησε να αναφερθεί στο περιστατικό για να ευχαριστήσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία που ανταποκρίθηκε άμεσα στην κλήση της για βοήθεια και κατάφερε έγκαιρα να την απεγκλωβίσει.

Όπως σημείωσε, αν δεν απεγκλωβιζόταν έγκαιρα, δεν θα μπορούσε να δώσει την προγραμματισμένη ανταπόκρισή της, στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του Τρίτου Ραδιοφώνου του ΡΙΚ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE