ΚΥΠΡΟΣ – ΠΟΙΝΗ ‘ΧΑΔΙ’ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ: Οι λόγοι που η Νομική Υπηρεσία θα ασκήσει έφεση

ΚΥΠΡΟΣ – ΠΟΙΝΗ ‘ΧΑΔΙ’ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ: Οι λόγοι που η Νομική Υπηρεσία θα ασκήσει έφεση

Ως ανεπαρκή έκρινε την ποινή που επιβλήθηκε σε 48χρονο για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης με νοητική υστέρηση και φαίνεται ότι καταχωρεί έφεση.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», μετά από μελέτη της απόφασης, η Νομική Υπηρεσία θεώρησε ότι οι συντρέχουσες ποινές που του επιβλήθηκαν είναι ανεπαρκείς και γι’ αυτό θα ασκηθεί έφεση κατά της απόφασης του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ- ΠΟΙΝΗ ‘ΧΑΔΙ’ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ: «Προβλέπει δια βίου φυλάκιση» - Ενδεχόμενο έφεσης στην απόφαση από Γ. Εισαγγελέα

Η Νομική Υπηρεσία, θεωρεί ότι η μεγάλη σε διάρκεια που ο 48χρονος Ε/κ διέπραττε τις άνομες πράξεις του αλλά κυρίως το ότι η 14χρονη ήταν ήπιας νοητικής υστέρησης, έχουν ιδιαίτερα βαρύνουσα θέση στην έφεση.

Να σημειωθεί ότι η νομοθεσία προβλέπει μέχρι και ισόβια, όταν το θύμα διαγνωστεί με νοητική υστέρηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία

Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία

Με μια τραγωδία σημαδεύτηκε το Πάσχα του 2025 αφού έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση πασσάλου, ο 22χρονος Ντανιέλ Κρίστιαν Φρατιλέσκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE