Υπόθεση «Σάντυ»: Μηνύματα μέσω Google Translate και παραδοχή για «στημένες» καταγγελίες
Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι έρευνες για την υπόθεση της «Σάντυ», με τις τελευταίες αποκαλύψεις να κλονίζουν την αξιοπιστία των καταγγελιών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ- ΠΟΙΝΗ ‘ΧΑΔΙ’ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ: «Προβλέπει δια βίου φυλάκιση» - Ενδεχόμενο έφεσης στην απόφαση από Γ. Εισαγγελέα
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται, μετά και το σάλο που ξέσπασε και τις αντιδράσεις από πολίτες και οργανωμένα σύνολα ο Γενικός Εισαγγελέας θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του Δικαστηρίου.
Να θυμίσουμε ότι τα αδικήματα διαπράχθηκαν κατά την περίοδο Ιουνίου 2016 και Μάιου 2017, όταν η ανήλικη ήταν ηλικίας μεταξύ 14 με 15 χρονών, στο σπίτι του κατηγορούμενου, το οποίο η ανήλικη επισκεπτόταν λόγω φιλικής σχέσης της με τα παιδιά του.
Το κακουργιοδικείο αθώωσε και απάλλαξε τον κατηγορούμενο σε 5 κατηγορίες που αφορούσαν, η μια απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης της Ε.Κ. και οι άλλες τέσσερις άσεμνες επιθέσεις εναντίον της 14χρονης ανήλικης με ήπια νοητική στέρηση
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΠΡΟΣ: Φυλάκιση 'χάδι' για κακοποίηση ανήλικης - Τον απάλλαξαν από 5 κατηγορίες
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




