ΚΥΠΡΟΣ: Έφεση Γενικού Εισαγγελέα για την ποινή-χάδι σε 48χρονο παιδεραστή

 ΚΥΠΡΟΣ: Έφεση Γενικού Εισαγγελέα για την ποινή-χάδι σε 48χρονο παιδεραστή

Σε έφεση της απόφασης του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας που καταδίκασε μόλις σε 4 χρόνια φυλάκιση παιδεραστή αναμένεται να προχωρήσει η Νομική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται, μετά και το σάλο που ξέσπασε και τις αντιδράσεις από πολίτες και οργανωμένα σύνολα ο Γενικός Εισαγγελέας θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του Δικαστηρίου.

Να θυμίσουμε ότι τα αδικήματα διαπράχθηκαν κατά την περίοδο Ιουνίου 2016 και Μάιου 2017, όταν η ανήλικη ήταν ηλικίας μεταξύ 14 με 15 χρονών, στο σπίτι του κατηγορούμενου, το οποίο η ανήλικη επισκεπτόταν λόγω φιλικής σχέσης της με τα παιδιά του.

Το κακουργιοδικείο αθώωσε και απάλλαξε τον κατηγορούμενο σε 5 κατηγορίες που αφορούσαν, η μια απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης της Ε.Κ. και οι άλλες τέσσερις άσεμνες επιθέσεις εναντίον της 14χρονης ανήλικης με ήπια νοητική στέρηση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE Video: Πέθανε ο Πάπας Φραγκίσκος

LIVE Video: Πέθανε ο Πάπας Φραγκίσκος

Ο Πάπας Φραγκίσκος πέθανε τη Δευτέρα του Πάσχα, 21 Απριλίου 2025, σε ηλικία 88 ετών στην κατοικία του στο Casa Santa Marta, σύμφωνα με ανακοίνωση του Βατικανού.

BEST OF TOTHEMAONLINE