'Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα στις θάλασσές μας', δηλώνει ο Τούρκος ΥΠΑΜ

'Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα στις θάλασσές μας', δηλώνει ο Τούρκος ΥΠΑΜ

Η Τουρκία δεν θα επιτρέψει κανένα τετελεσμένο στις θάλασσές της στο Αιγαίο, την ανατολική Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ.

 


Σε ομιλία του στη σύνοδο για την τουρκική αμυντική βιομηχανία, είπε ότι παρακολουθούν από κοντά όλες τις εξελίξεις “στην 462 τετραγωνικών χιλιομέτρων Μπλε Πατρίδα μας, στο Αιγαίο, τη Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα”. “Θα προστατεύσουμε με αποφασιστικότητα τα ιστορικά δικαιώματα και συμφέροντα της χώρας μας και της "τδβκ" στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο. Δεν πρόκειται ποτέ να επιτραπεί χωρίς τη συγκατάθεση της Τουρκίας κανένα βήμα και κανένα τετελεσμένο στη Μπλε Πατρίδα μας», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE