“An event full of… moments” από την Coffee Island

 “An event full of… moments” από την Coffee Island

Στιγμές χαράς, συγκίνησης, γέλιου και μοναδικού καφέ πρόσφερε η Coffee Island στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου για εκλεκτούς καλεσμένους.

Σε ένα Χριστουγεννιάτικο και ευχάριστο κλίμα στην αίθουσα δεξιώσεων Φεγγαρόπετρα στην Χοιροκοιτία υποδέχτηκαν συνεργάτες, baristi, πελάτες και εκπροσώπους των ΜΜΕ. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα αγαπημένα τους ροφήματα με μονοποικιλίες που βρίσκονται αποκλειστικά στα καφεκοπτεία της Coffee Island αλλά και cocktails με βάση τον καφέ.


Με παρουσιάστρια την Κατερίνα Αγαπητού ξεκίνησε η απονομή των βραβείων των “Loyal Barista” των καφεκοπτείων της Coffee Island και συνέχισε με την βράβευση των ιδιοκτητών των καταστημάτων και όλης της ομάδας Coffee Island Κύπρου. Μία έκπληξη επιφύλασσε η Coffee Island στους παρευρισκόμενους της βραδιάς με κληρώσεις για barista και πελάτες όπου οι τυχεροί θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία των “Open Roasting days” στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Πάτρα. Επίσης ένας τυχερός συνεργάτης θα επισκεφθεί το Λονδίνο και συγκεκριμένα το καφεκοπτείο Coffee Island στο Covent Garden.
Όπως δήλωσε και ο Country Manager της Coffee Island Κύπρου κ. Ευάγγελος Κούλης «Είναι πάντα εκπληκτική η εικόνα όταν βρίσκεται η μεγάλη οικογένεια της Coffee Island μαζί και απόψε είναι ένα ευχάριστο εορταστικό διάλειμμα από τη καθημερινή προσπάθεια όλων μας προς τους υψηλούς στόχους που θέτουμε και επιτυγχάνουμε συνεχώς».


Μία όμορφη νότα για το τέλος μίας δημιουργικής χρονιάς για όλη την οικογένεια της Coffee Island αλλά και με καινούργιες εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν με τη νέα χρονιά.


A cup full of… Surprises!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.