ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έφοδος της Αστυνομίας σε εννέα μαγαζιά - 6 συλλήψεις

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έφοδος της Αστυνομίας σε εννέα μαγαζιά - 6 συλλήψεις

Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποίησε από το βράδυ της Παρασκευής (7/12) η Αστυνομία, από την οποία εντοπίστηκαν τέσσερα άτομα να εργάζονται παράνομα σε μαγαζιά και άλλο ένα να βρίσκεται παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Μεταξύ των ωρών 8.30μ.μ της Παρασκευής (7/12) – 1.30π.μ. του Σαββάτου (8/12), μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αρχηγείου σε συνεργασία με μέλη των Κλιμακίων Αμμοχώστου, Λάρνακας, Λευκωσίας και Πάφου διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση στη Λευκωσία, όπου έγιναν έλεγχοι σε εννέα υποστατικά.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκαν και ελέγχθηκαν συνολικά 57 αλλοδαποί, 42 εργαζόμενοι και 15 θαμώνες, εκ των οποίων οι τέσσερις όπως διαπιστώθηκε, εργάζονταν παράνομα στα εν λόγω υποστατικά.

Τα τέσσερα πρόσωπα, καθώς και ένας εργοδότης, αφού συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν σε Αστυνομικούς Σταθμούς όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθη και ένα πρόσωπο για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιά στο Όμοδος: Drone έθεσε σε κίνδυνο τις επιχειρήσεις πυρόσβεσης – Ζημιές σε τρία σπίτια

Πυρκαγιά στο Όμοδος: Drone έθεσε σε κίνδυνο τις επιχειρήσεις πυρόσβεσης – Ζημιές σε τρία σπίτια

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα δυτικά του Ομόδους, αφού κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου ενός εκταρίου από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και σκύβαλα.