Άδοξο τέλος για κυπριακή εκπομπή – Δεν το πήρε κανείς χαμπάρι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άδοξο τέλος για κυπριακή εκπομπή – Δεν το πήρε κανείς χαμπάρι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μετά από τέσσερα χρόνια προβολής, η εκπομπή του AΝΤ1 έκλεισε τον κύκλο της!

Ο λόγος την εκπομπή «Follow» με την Αφροδίτη Γεωργίου. Η εκπομπή τα πρώτα τρία χρόνια προβαλλόταν μαγνητοσκοπημένη, ενώ φέτος σε ζωντανή μετάδοση.

Όπως σημειώνεται στο περιοδικό «Tv Capuccino», το κανάλι έκοψε με συνοπτικές διαδικασίες την εκπομπή, αφού προηγουμένως την είχε μετακινήσει Σαββατοκύριακα, αλλά δεν κατάφερε να ανεβάσει στροφές.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια την Κυριακή (2/12) αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο δεν το πήρε χαμπάρι κανείς, αφού το κανάλι δεν έβγαλε καν ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της εκπομπής.

Πάντως, όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ του περιοδικού, η παρουσιάστρια συνεχίζει να είναι στο δυναμικό του ΑΝΤ1, όχι όμως και τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ της εκπομπής. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Εξαιρετικά ρευστή παραμένει η πολιτική εικόνα στην Κύπρο ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 24ης Μαΐου 2026, σύμφωνα με τη δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση του «Φ» που διενεργήθηκε από την εταιρεία EXPLORER.

BEST OF TOTHEMAONLINE