Τα έκανε ΜΑΝΤΑΡΑ σε είκοσι λεπτά!

Τα έκανε ΜΑΝΤΑΡΑ σε είκοσι λεπτά!

Ο Ολυμπιακός για ένα ημίχρονο στο Κάουνας τα έκανε όλα όπως ήθελε, είχε 10/16 τρίποντα, 12 ασίστ, 0 λάθη και βρισκόταν μπροστά με 8 πόντους. Στην επανάληψη, όμως, η Ζαλγκίρις… επένδυσε στη δυνατή της ρακέτα, έπαιξε ασφυκτική άμυνα και έφτασε στην απόλυτη ανατροπή.

Πρωταγωνιστές των νικητών ήταν οι Μάριους Γκριγκόνις, Νέιτ Ουόλτερς και Μπράντον Ντέιβις, ενώ πολλές λύσεις έδωσαν και οι Αντάνας Καβαλιάουσκας – Άαρον Ουάιτ. Από το σύνολο του Ντέιβιντ Μπλατ διψήφιοι ήταν οι Γιώργος Πρίντεζης – Ζακ ΛεΝτέι, με τα 15 λάθη στο δεύτερο μέρος και την έλλειψη συγκέντρωσης κυρίως στην επίθεση να «πληγώνουν» τους Πειραιώτες.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεκόρ 6-5 στην Euroleague, με τους πρωταθλητές Λιθουανίας να μετρούν 5 νίκες και 6 ήττες και να παραμένουν σε… τροχιά πλέι οφ.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE