Συνεχίζονται οι επαφές με Φάμπρεγας – Που κολλάει το deal!

Συνεχίζονται οι επαφές με Φάμπρεγας – Που κολλάει το deal!

Οι συζητήσεις της Μίλαν με τον μέσο της Τσέλσι, Σεσκ Φάμπρεγας, συνεχίζονται, με τους Rossoneri να του προσφέρουν συμβόλαιο για 2.5 χρόνια.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport οι Μιλανέζοι βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τον μάνατζερ του 31χρονου, Ντέιβιντ Ντέιν, στον οποίο έχουν προτείνει μισθό 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο για τον πελάτη του. Την ίδια στιγμή όμως, η Μίλαν δεν τα έχει βρει με την Τσέλσι, η οποία, παρότι ο παίκτης μένει ελεύθερος σε έξι μήνες, ζητά 12 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο. Ο πρώην άσος των Μπαρτσελόνα, Αρσεναλ, έχει παίξει βασικός μόλις σε ένα ματς της Premier League φέτος υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Σάρι.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE