Φρικτό έγκλημα: Έβγαλε το πορτοφόλι της για να βοηθήσει ζητιάνα και την μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου για να την ληστέψουν

Φρικτό έγκλημα: Έβγαλε το πορτοφόλι της για να βοηθήσει ζητιάνα και την μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου για να την ληστέψουν

Δυστυχώς η άτυχη γυναίκα πλήρωσε με τη ζωή της, την προσπάθεια να βοηθήσει μια ζητιάνα η οποία ζητούσε χρήματα για να ταΐσει το παιδί της. Καταζητούνται ένας άντρας και μια γυναίκα απο την Αστυνομία στη Βαλτιμόρη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στις ΗΠΑ η άτυχη Jacquelyn Smith επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με την οικογένεια της όταν είδε μια άστεγη γυναίκα να κρατά ένα χαρτί που έγραφε: «Βοηθήστε με να ταΐσω το παιδί μου» και στο άλλο της χέρι κάτι τυλιγμένο μέσα σε κουβέρτα κάτι που έμοιαζε με βρέφος.

Όπως θα έκαναν και πολλοί άλλοι η 52χρονη ευαισθητοποιήθηκε και θέλησε να της δώσει χρήματα. Όταν της έδωσε ένα ποσό, άγνωστος άντρας την προσέγγισε για να «ευχαριστήσει» την οικογένεια, όμως όταν πλησίασε το αυτοκίνητο φάνηκε πως οι προθέσεις του ήταν άλλες.

Συγκεκριμένα φαίνεται να έβαλε το χέρι του μέσα από το παράθυρο για αρπάξει το πορτοφόλι της γυναίκας. Η 52χρονη αντιστάθηκε και τότε ο δράστης έβγαλε ένα μαχαίρι με το οποίο προκάλεσε πολλαπλά τραύματα στο στήθος του θύματος.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να της σώσουν τη ζωή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE