«Όργωσε» την σκηνή ο 25χρονος Κύπριος αλλά και το τηλεοπτικό κοινό – VIDEO

«Όργωσε» την σκηνή ο 25χρονος Κύπριος αλλά και το τηλεοπτικό κοινό – VIDEO

Μαραβέγιας και Ρουβάς συμφώνησαν ότι ο Κύπριος «οργωσε» την σκηνή και αυτό φάνηκε και κατά την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

O Νέαρχος Ευαγγέλου ανέβηκε στην σκηνή των «cross battles» με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο.

Ο25χρονος Κύπριος της ομάδας αντιπαρέβαλε τα ξίφη του με τον παίκτη της Έλενας Παπαρίζου τραγουδώντας την μεγάλη επιτυχία «Stay» και δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό.

Ο Κύπριος παίκτης της ομάδας του Πάνου Μουζουράκη  όπως είπε ο coach του είναι τραγουδοποιός και γράφει ελληνικά αλλά και αγγλικά τραγούδια.  

Έφτασε στο 78% και πήρε την πρόκριση για τους ημιτελικούς.

Ακολουθεί στιγμιότυπο από την εμφάνιση και την μονομαχία του Νέαρχου Ευαγγέλου στα «cross battles»:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE