Βαρύ πρόστιμο για το GNTM! «Υποβαθμίζει την ποιότητα…»

Βαρύ πρόστιμο για το GNTM! «Υποβαθμίζει την ποιότητα…»

Βαθιά το χέρι στην τσέπη αναμένεται να βάλουν στον τηλεοπτικό σταθμό Star αναφορικά με το πετυχημένο ριάλιτι μοδα του καναλιού.

 

Σύμφωνα με απόφαση από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στην Ελλάδα ο σταθμός καλείται να πληρώσει πρόστιμο 20.000 ευρώ για το Greece Next Top Model καθώς το ΕΣΡ έκρινε πως το περιεχόμενο του προγράμματος υποβαθμίζει την ποιότητα της ελληνικής τηλεόρασης.

 Ακόμη, το συμβούλιο εξέδωσε σύσταση για την εκπομπή, ζητώντας να αναφέρεται η ένδειξη «απαραίτητη η γονική συναίνεση».

Διευκρινίζεται παράλληλα πως το πρόστιμο αφορά τα πρώτα δύο επεισόδια της εκπομπής ενώ δεν αποκλείεται να «πέσουν» κι άλλες «καμπάνες» και για τα επόμενα που έχουν προβληθεί.

Άγνωστο αν και το OMEGA εδώ στην Κύπρο θα έχει ανάλογη τύχη καθώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει ενώπιον της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης ανάλογη υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Νέες απειλές Τραμπ στο Ιράν: Φορτώνουμε τα πλοία μας με τα καλύτερα πυρομαχικά, θα τα χρησιμοποιήσουμε αν δεν υπάρξει συμφωνία

LIVE: Νέες απειλές Τραμπ στο Ιράν: Φορτώνουμε τα πλοία μας με τα καλύτερα πυρομαχικά, θα τα χρησιμοποιήσουμε αν δεν υπάρξει συμφωνία

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE