Άνω κάτω το Υπουργείο – Ψάχνουν ποιος διέρρευσε την είδηση για το χαλούμι

Άνω κάτω το Υπουργείο – Ψάχνουν ποιος διέρρευσε την είδηση για το χαλούμι

Ανάστατο το Υπουργείο Εμπορίου μετά τη διαρροή πληροφοριών που αφορούν την ιδιωτική εταιρεία «John & Pascalis» που κατάφερε να κερδίσει δικαστικώς το εμπορικό σήμα για το χαλούμι.

 

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Σύμφωνα με τα όσα έγκυρα πληροφορούμαστε, αναβρασμός επικρατεί στο Υπουργείο Εμπορίου σχετικά με τα όσα αναφέρονται στον κυπριακό Τύπο και την αρνητική εξέλιξη για την Κυπριακή Δημοκρατία σχετικά με το εμπορικό σήμα για το χαλούμι.

Πιο συγκεκριμένα, ιδιωτική εταιρεία με την επονομασία «John & Pascalis LTD», με έδρα την Μ. Βρετανία, διεκδίκησε και κατάφερε να κερδίσει δικαστικώς το εμπορικό σήμα του χαλουμιού, προκαλώντας τις άμεσες αντιδράσεις των κομμάτων.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE