ΕΠΙΚΗ ατάκα για τους παίκτες στην Κύπρο – «Σαν τους πεθαμένους…»

ΕΠΙΚΗ ατάκα για τους παίκτες στην Κύπρο – «Σαν τους πεθαμένους…»

Ο Γιαννάκης Κυπριανίδης στην εκπομπή »’Ακου τη φάση» του Super Sport FM (4/12) μίλησε και για τους παίκτες στο Κυπριακό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ενώ είχε αναλύσει μια φάση στο παιχνίδι Αλκή – Νέα Σαλαμίνα και την διαιτησία του Αντρέα Κωνσταντίνου στάθηκε σε μια φάση όπου ποδοσφαιριστής έπεσε κάτω και σφάδαζε, με αποτέλεσμα να ξεγελάσει τον διαιτητή. Επίσης ο κύριος Κυπριανίδης χαρακτηριστικά ανάφερε πως «Αρκετές φορές οι παίκτες πέφτουν κάτω και είναι σαν τους πεθαμένους», θέλοντας να δείξει πως με τον τρόπο τους ξεγελούν τους διαιτητές.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νωρίς στην κούρσα των βουλευτικών εκλογών- Προσπάθεια αλίευσης προσωπικοτήτων, τα κόμματα

Νωρίς στην κούρσα των βουλευτικών εκλογών- Προσπάθεια αλίευσης προσωπικοτήτων, τα κόμματα

Μπορεί να βρισκόμαστε μακριά ακόμα από τις βουλευτικές εκλογές, ωστόσο στα γραφεία των κομμάτων άρχισαν να στήνουν τη σκακιέρα στην οποία θα κινηθούν μέχρι τον Μάιο του 2026.