ΑΤΑΚΑ για το ΧΡΩΜΑ της κάρτας στο πέναλτι του ΑΕΛ – Ομόνοια!

ΑΤΑΚΑ για το ΧΡΩΜΑ της κάρτας στο πέναλτι του ΑΕΛ – Ομόνοια!

Ο Γιαννάκης Κυπριανίδης στην εκπομπή »Ακου τη φάση» στο Super Sport FM (4/12) μίλησε για τη φάση του πέναλτι στο παιχνίδι ΑΕΛ-Ομόνοια.

Αναλυτικά:

«Ήταν κόκκινη του Πρτσε στο ΑΕΛ-Ομόνοια. Συνέχισε να αποσυντονίζει τον παίκτη ο αμυντικός της Ομόνοιας. Σωστή η υπόδειξη της παράβασης από τον Λούκα Σωτηρίου. Την κόκκινη την δείχνουμε όταν είμαι κάτοχος της μπάλας, είμαι σε προφανή θέση για γκολ και ο αντίπαλος δεν παίζει την μπάλα δεν έχει πρόθεση να παίξει μπάλα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).

BEST OF TOTHEMAONLINE