ΑΤΑΚΑ για το ΧΡΩΜΑ της κάρτας στο πέναλτι του ΑΕΛ – Ομόνοια!

ΑΤΑΚΑ για το ΧΡΩΜΑ της κάρτας στο πέναλτι του ΑΕΛ – Ομόνοια!

Ο Γιαννάκης Κυπριανίδης στην εκπομπή »Ακου τη φάση» στο Super Sport FM (4/12) μίλησε για τη φάση του πέναλτι στο παιχνίδι ΑΕΛ-Ομόνοια.

Αναλυτικά:

«Ήταν κόκκινη του Πρτσε στο ΑΕΛ-Ομόνοια. Συνέχισε να αποσυντονίζει τον παίκτη ο αμυντικός της Ομόνοιας. Σωστή η υπόδειξη της παράβασης από τον Λούκα Σωτηρίου. Την κόκκινη την δείχνουμε όταν είμαι κάτοχος της μπάλας, είμαι σε προφανή θέση για γκολ και ο αντίπαλος δεν παίζει την μπάλα δεν έχει πρόθεση να παίξει μπάλα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE