Οι ενδείξεις πάντως (μέχρι στιγμής) δεν φαίνεται να είναι πολύ ενθαρρυντικές. Οι εκτιμήσεις που γίνονται λένε ότι θα πάνε γύρω στις 5 χιλιάδες οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο.
Αν η ομάδα βρισκόταν σε καλύτερο φεγγάρι αγωνιστικά, ίσως να έλκυε περισσότερους, έστω κι αν είναι Δευτέρα. Χάνει βεβαίως η ομάδα της Λευκωσίας και τους οργανωμένους οπαδούς της, οι οποίοι δεν… πατάνε γήπεδο λόγω κάρτας.
Απο πλευράς Απόλλωνα, μια μερίδα οπαδών μπήκαν στη διαδικασία να εκδώσουν κάρτα τις τελευταίες μέρες, ύστερα από το ξεκαθάρισμα (πριν μια εβδομάδα) ότι δεν θα «πέσει» ο νόμος.
Αποκλείεται πάντως να βρεθούν περισσότεροι από χίλιοι Απολλωνίστες στο βόρειο πέταλο του ΓΣΠ. Εκείνοι που δεν χάνουν παιχνίδι της ομάδας βρέξει-χιονίσει, εννοείται ότι θα είναι παρόντες.
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com