Ο Τραμπ ακυρώνει τη συνάντησή του με τον Πούτιν εξαιτίας της ουκρανικής κρίσης

Ο Τραμπ ακυρώνει τη συνάντησή του με τον Πούτιν εξαιτίας της ουκρανικής κρίσης

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ γνωστοποίησε σήμερα την απόφασή του να ακυρώσει μια προγραμματισμένη συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν το Σάββατο, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Ομάδας των Είκοσι (G20) στην Αργεντινή, αφότου παρέλαβε μια πλήρη έκθεση για περιστατικό της Κυριακής στο στενό του Κερτς που έχει πυροδοτήσει την κλιμάκωση των σχέσεων Μόσχας - Κιέβου.

"Με βάση το γεγονός ότι τα πλοία και το πλήρωμα δεν έχουν επιστρέψει στην Ουκρανία από τη Ρωσία, αποφάσισα ότι θα είναι προς το καλύτερο για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να ακυρώσω την προηγουμένως προγραμματισθείσα συνάντηση στην Αργεντινή με τον Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν. Προσμένω σε μια ουσιαστική Σύνοδο Κορυφής ξανά αμέσως μόλις η κατάσταση επιλυθεί!", ανέφερε ο Τραμπ με tweet του.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE