Θέση Αστυνομίας για υπόθεση 150 εκατ. ευρώ – Αίτημα δικαστικής συνδρομής από τρεις χώρες

Θέση Αστυνομίας για υπόθεση 150 εκατ. ευρώ – Αίτημα δικαστικής συνδρομής από τρεις χώρες

Άμεση ήταν η αντίδραση της Αστυνομίας μετά το αποκαλυπτικό μας δημοσίευμα για την ασφαλιστική εταιρεία Olympic, το θέμα της οποία εξετάστηκε στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής την Πέμπτη 29/11.

Όπως μας αναφέρθηκε από αρμόδιο άτομο, μετά από την καταγγελία της Εφόρου Ασφαλίσεων Βικτωρίας Ναταρ για πλαστογραφία ομολόγου 150 εκατομμυρίων ευρώ, «η Αστυνομία έχει κάνει όλες τις ενέργειες που έπρεπε να γίνουν εντός Κύπρου. Έχει υποβάλει αίτημα δικαστικής συνδρομής σε τρεις ξένες χώρες και βρίσκεται σε αναμονή απαντήσεων για να προχωρήσει το ανακριτικό έργο».

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, η Βικτωρία Ναταρστις 31 Μαΐου έχει καταγγείλει στην Αστυνομία σοβαρότατο ποινικό αδίκημα σε βάρος του Ισπανού ιδιοκτήτη της Olympic, Ντιέγκο Αλόνσο.

Παράλληλα η κ. Ναταρ, ανέφερε πως παρέδωσε και σχετικά έγγραφα που σύμφωνα με τα λεγόμενά της καταδείκνυαν «εξαπάτηση δημόσιας εποπτικής αρχής» μέσω πλαστού εγγράφου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE