ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Φθάνει στην Κύπρο ο ιδιοκτήτης του σκούτερ -Μίλησε τηλεφωνικώς στο ΤΑΕ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Φθάνει στην Κύπρο ο ιδιοκτήτης του σκούτερ -Μίλησε τηλεφωνικώς στο ΤΑΕ

Αναμένουν τον Ελληνοκύπριο ιδιοκτήτη του σκούτερ μεγάλου κυβισμού οι Αρχές, το οποίο πιστεύεται ότι πιθανόν να εμπλέκεται στην απόπειρα φόνου του 57χρονου επιχειρηματία Νίκου Ροδοθέου, που διαπράχθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (27/11).

Του Χρίστου Ζήνωνος

Αστυνομική πηγή, ανέφερε στο ThemaOnline την Πέμπτη (29/11), ότι οι Αρχές αναμένουν την άφιξη του Ελληνοκύπριου ιδιοκτήτη του λευκού σκούτερ, μέσα στον Δεκέμβριο, έτσι ώστε να διαπιστωθεί εάν ισχύουν τα όσα υποστηρίζουν οι τρεις που τελούν ήδη υπό κράτηση, βάση του διατάγματος προσωποκράτησης που διέταξε την Τετάρτη (28/11) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσία.

Να σημειωθεί ότι ο πρώτος ύποπτος που τελεί υπό κράτηση και ήταν ο οδηγός του βαν που θα μετέφερε τη μοτοσικλέτα από την περιοχή του οικήματος της ΠΕΟ στην Παλλουριώτισσα, κατέθεσε στους ανακριτές ΌΤΙ μετέβη στο συγκεκριμένο χώρο για να κάνει αυτή την εξυπηρέτηση μετά από υπόδειξη του δεύτερου υπόπτου, με τον οποίο είναι φίλοι.

Ο τελευταίος φέρεται να ήθελε να μεταφέρει τη μοτοσικλέτα σε μηχανικό στον Στρόβολο προκειμένου να συντηρηθεί (service). Όπως υποστήριξε, ενεργούσε για λογαριασμό του ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας, ο οποίος λείπει στο εξωτερικό τους τελευταίους τρεις μήνες.

Ο ιδιοκτήτης του μεγάλου κυβισμού σκούτερ, από την πλευρά του, ανέφερε τηλεφωνικώς σε ανακριτή του ΤΑΕ ότι λείπει τους τελευταίους τρεις μήνες στην Κύπρο και πως είχε πει στον δεύτερο ύποπτο κατά την απουσία του να την ξεκινά περιστασιακά για να μην παρουσιάσει μηχανικές βλάβες. Είπε, ακόμη, πως πριν από μερικές ημέρες του είχε αναφέρει να την πάρει ια συντήρηση σε μηχανικό, επειδή σύντομα επιστρέφει στην Κύπρο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 57χρονος Νίκος Ροδοθέου είχε αναγνωρίσει το σκούτερ, ως τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν οι δύο δράστες που πυροβόλησαν πέντε φορές το όχημα του.

Πάντως, όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, στον τίτλο ιδιοκτησίας της μοτοσικλέτας, αυτή αναφέρεται ως χρώματος ασημένιου, αντί άσπρου που ήταν όταν εντοπίστηκε από τις Αρχές.

Όπως μας λέχθηκε, τα τρία πρόσωπα που τελούν υπό σύλληψη, θα ανακριθούν εκ νέου, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται οι εξετάσεις στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης (CCTV), τόσο της περιοχής όπου διαπράχθηκε η απόπειρα αλλά και της περιοχής που εντοπίστηκε από μέλη της ΥΚΑΝ το απόγευμα της Τρίτης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top