ΑΠΟΠΕΙΡΑ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Αστακοί» οι αστυνομικοί – Σωματικός έλεγχος σε όλους

ΑΠΟΠΕΙΡΑ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Αστακοί» οι αστυνομικοί – Σωματικός έλεγχος σε όλους

Σε αυξημένα και αυστηρά μέτρα ασφαλείας διεξάγεται η διαδικασία στο επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας το πρωί της Τετάρτης 28/11.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης 28/11 η διαδικασία στο επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για τους τρεις συλληφθέντες για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του επιχειρηματία Νίκου Ροδοθέου, το βράδυ της Δευτέρας 26/11.

Τα μέτρα ασφαλείας τόσο εντός, όσο και εκτός της αίθουσας είναι αυστηρά.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι στη διαδικασία υπόκεινται σε αυστηρό σωματικό έλεγχο.

Παράλληλα οι αστυνομικοί φέρουν οπλισμό και αλεξίσφαιρα γιλέκα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Εντοπίστηκε λευκό σκούτερ έξω από την ΠΕΟ

Αξίζει να σημειωθεί πως αρχικά οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας το απόγευμα της Τρίτης 27/11, ενώ στη συνέχεια συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας φόνου, παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου και παράνομης κατοχής περιουσίας.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ, με επίπεδο αισθητά χαμηλότερο από τον μέσο όρο τόσο της ΕΕ όσο και της Ευρωζώνης, ανέφερε σε σημερινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.