LIFESTYLE

Τα «σπάει» ο Πατσαλίδης! Δείτε πρώτοι τον Λούη να τραγουδά τον «Άμλετ της Σελήνης» - VIDEO

Τα «σπάει» ο Πατσαλίδης! Δείτε πρώτοι τον Λούη να τραγουδά τον «Άμλετ της Σελήνης» - VIDEO

Όταν ο άνθρωπος έχει ψυχή... μπορεί να ερμηνεύσει ένα από τα βαρυσήμαντα τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου. Καλή ώρα όπως ο Λούης Πατσαλίδης.  

Σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο ThemaOnline, o Λούης Πατσαλίδης είδε φως και μπήκε στο στούντιο του Νικόλα Ντίμα.

Στην κυριολεξία, ο stand up comedian πήγε να πιεί έναν καφέ στο στούντιο του Ντίμα και εκεί ο Νικόλας μαζί με τον Νεόφυτο Νεοφύτου, όπως λέμε στα κυπριακά «εκουρτήσαν τον» να εισβάλει στο στούντιο και να πει δύο τραγούδια.

Κάθισε στο πιάνο ο Νεόφυτος Νεοφύτου και ο Λούης Πατσαλίδης ερμήνευσε δύο από τα πλέον υπέροχα τραγούδια του ελληνικού μουσικού στερεώματος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Αποκλειστική φωτογραφία του Λούη με τον παππού του – Επικοινωνιακός από τα 2 του ο Πατσαλίδης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο παρουσιαστής του «Λούης Night Show» τραγούδησε τον «Παλιό Στρατιώτη», αλλά και τον «Άμλετ της Σελήνης».

Όπως θα δείτε και στο video από το στούντιο του Ντίμα, ο Λούης Πατσαλίδης, αν και δεν έχει μουσική παιδεία βάζει ψυχή στο τραγούδι και κυριολεκτικά αποδεικνύει ότι το χει και σ’ αυτόν τον τομέα.

Η ερμηνεία του κορυφώνεται στο 2:02' όταν ερμηνεύει τον «Άμλετ της Σελήνης»:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top