ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ξεκίνησε με ένσταση από την πλευρά του Τζιωνή η δικάσιμος

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ξεκίνησε με ένσταση από την πλευρά του Τζιωνή η δικάσιμος

Εκ νέου ενώπιον δικαστηρίου τέθηκαν την Τετάρτη (28/11) οι τέσσερις συλληφθέντες για το διπλό φονικό του Στροβόλου που διαπράχθηκε τον περασμένο Απρίλιο, για να παρουσιαστούν κι άλλα τεκμήρια που συνδέονται με το ειδεχθές έγκλημα.

Η δικάσιμος άρχισε με ένσταση από τον δικηγόρο του Λοΐζου Τζιωνή, Ανδρέα Αναστασίου, για κάποια τεκμήρια που έχει υποδείξει ο ετεροθαλής αδελφός του 33χρονου κατηγορούμενου, με την Κατηγορούσα Αρχή να μην συμφωνεί σε όλα.

Ο δικαστής επενέβη και υπέδειξε να αρχίσει η διαδικασία με τεκμήρια για τα οποία δεν φέρει κανείς ένσταση και τα υπόλοιπα θα αξιολογηθούν στην συνέχεια.

Πάντως, η Κατηγορούσα Αρχή, ανάφερε ότι δεν της έχει δοθεί το πλαίσιο που γίνεται η ένσταση.

Γεωργία Παππούτα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE