ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ξεκίνησε με ένσταση από την πλευρά του Τζιωνή η δικάσιμος

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ξεκίνησε με ένσταση από την πλευρά του Τζιωνή η δικάσιμος

Εκ νέου ενώπιον δικαστηρίου τέθηκαν την Τετάρτη (28/11) οι τέσσερις συλληφθέντες για το διπλό φονικό του Στροβόλου που διαπράχθηκε τον περασμένο Απρίλιο, για να παρουσιαστούν κι άλλα τεκμήρια που συνδέονται με το ειδεχθές έγκλημα.

Η δικάσιμος άρχισε με ένσταση από τον δικηγόρο του Λοΐζου Τζιωνή, Ανδρέα Αναστασίου, για κάποια τεκμήρια που έχει υποδείξει ο ετεροθαλής αδελφός του 33χρονου κατηγορούμενου, με την Κατηγορούσα Αρχή να μην συμφωνεί σε όλα.

Ο δικαστής επενέβη και υπέδειξε να αρχίσει η διαδικασία με τεκμήρια για τα οποία δεν φέρει κανείς ένσταση και τα υπόλοιπα θα αξιολογηθούν στην συνέχεια.

Πάντως, η Κατηγορούσα Αρχή, ανάφερε ότι δεν της έχει δοθεί το πλαίσιο που γίνεται η ένσταση.

Γεωργία Παππούτα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Στον Λευκό Οίκο στρέφονται τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας, όπου τη Δευτέρα ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να υποδεχθεί τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τους Ευρωπαίους ηγέτες, καθώς και τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ για μια κρίσιμη συνάντηση με επίκεντρο τον πόλεμο στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE