Αβέρωφ: «Ευκαιρία να συζητήσουμε με Ταλάτ τις κοινές προκλήσεις»

Αβέρωφ: «Ευκαιρία να συζητήσουμε με Ταλάτ τις κοινές προκλήσεις»

Το αποψινό δείπνο που παραθέτει στον τέως Τ/κ ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ και τη σύζυγό του αποτελεί ευκαιρία να συζητήσουν τις κοινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ως Κύπριοι, λέει ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.


Σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Νεοφύτου γράφει ότι προσβλέπει στη φιλοξενία απόψε του Μεχμέτ Αλί Ταλάτ και της Όγια Ταλάτ στην οικία του, προσθέτοντας ότι είναι «μεγάλη ευκαιρία να συζητήσουμε τις κοινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ως Κύπριοι».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE