ΠΑΦΟΣ: 'Ρήμαξε' ψησταριά και εστιατόριο - Δεν παραδέχεται ο 36χρονος

ΠΑΦΟΣ: 'Ρήμαξε' ψησταριά και εστιατόριο - Δεν παραδέχεται ο 36χρονος

Στη σύλληψη ενός προσώπου, ηλικίας 36 ετών, προχώρησε το ΤΑΕ Πάφου σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 36χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής (25/11).

Εναντίον του υπάρχει μαρτυρία που τον φέρει να εμπλέκεται σε δύο διαρρήξεις που έγιναν στην περιοχή Γεροσκήπου.

Συγκεκριμένα η πρώτη περίπτωση, αφορά διάρρηξη και κλοπή από ψησταριά και από την οποία κλάπηκαν 65 ευρώ σε κέρματα από την ταμειακή μηχανή και η δεύτερη περίπτωση είναι διάρρηξη ένα εστιατόριο από το οποίο κλάπηκαν οινοπνευματώδη ποτά συνολικής αξίας 1.200 ευρώ.

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου.

Φέρεται να μην παραδέχεται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE