Δεν ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ έξοδο στην Ευρώπη!

Δεν ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ έξοδο στην Ευρώπη!

Έβγαλε η Σαλαμίνα… αντίδραση, στο χθεσινό παιχνίδι του «Αμμόχωστος». Τα περισσότερα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω στην ΑΕΛ, αν θα έμπαινε στον… σωστό δρόμο ύστερα απο την καθαρή ήττα απο τον Απόλλωνα. 

Είχαν χάσει κι οι ερυθρόλευκοι την περασμένη αγωνιστική από τη συμπολίτισσα τους Ανόρθωση, ύστερα από 4 συνεχόμενες νίκες. Η Νέα Σαλαμίνα, όχι μόνο «επέστρεψε» στις επιτυχίες, αλλά διέλυσε τη μεγάλη αντίπαλο της. 

Το συγκρότημα του Σάββα Πουρσαιτίδη, βασικά… εξέδωσε χτες νέα απόδειξη, ότι έχουν καταπολεμηθεί τα «συμπτώματα» και οι «ασθένειες» των τελευταίων χρόνων. Ότι πραγματικά έχει μπει σε άλλα καλούπια η ομάδα στη φετινή σεζόν. Δικαιούται να κοιτάζει προς τα πάνω κι όχι απλώς να έχει μια ξέγνοιαστη πορεία. 

Γιατί δηλαδή να μην ονειρεύονται ακόμα και διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου εκεί στο «Αμμόχωστος»; Τι έχουν να ζηλέψουν από άλλες ομάδες, που βρίσκονται στην «περιοχή» των ψηλών θέσεων; 

Στο επιθετικό κομμάτι βγάζουν φωτιές, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ο «Πούρσα» έχει βρει τον τρόπο να νοικοκυρευτεί η κατάσταση στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας. 

Όπως γράψαμε ξανά, ο χαμηλών τόνων τεχνικός, βρήκε τον τρόπο και πάει να αλλάξει το dna της ομάδας. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE