ΠΑΦΟΣ: Απανωτά κτυπήματα διαρρηκτών- Λεία χιλιάδων ευρώ

ΠΑΦΟΣ: Απανωτά κτυπήματα διαρρηκτών- Λεία χιλιάδων ευρώ

Τις διαρρήξεις δύο κατοικιών στην κοινότητα Τάλας διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Οι δράστες και στις δύο περιπτώσεις απέσπασαν 12.500 ευρώ σε χρήματα και χρυσαφικά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε χθες (Σάββατο 24/11) από Γερμανό μόνιμο κάτοικο Κύπρου ότι μεταξύ των ωρών 18:00 με 23:00 διαρρήχθηκε η κατοικία του στην Τάλα και κλάπηκε περιουσία συνολικής αξίας 8.500 ευρώ.

Συγκεκριμένα οι δράστες απέσπασαν χρηματικό ποσό 6.000 ευρώ και χρυσαφικά 2.500 ευρώ .

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι η παραβίαση έγινε από συρόμενο παράθυρο της οικίας .

Σε δεύτερη επίσης περίπτωση και πάλι στην κοινότητα Τάλα σε οικία Βρετανίδας μόνιμης κατοίκου Κύπρου 65 ετών διάρρηξη έγινε μεταξύ των ωρών 19:45 – 23:00 και κλάπηκαν από το κυρίως υπνοδωμάτιο 260 ευρώ και χρυσαφικά συνολικής αξίας 4.000 ευρώ .

Η Αστυνομία μετέβη στην σκηνή και από εξετάσεις που διενήργησε διαφάνηκε ότι η είσοδος επιτεύχθηκε από πισινή αλουμινένια συρόμενη πόρτα του καθιστικού.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά και τις υποθέσεις για εντοπισμό των δραστών.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE