Δεν είναι και ΛΙΓΟ πράγμα για τον Τολεμές!

Δεν είναι και ΛΙΓΟ πράγμα για τον Τολεμές!

Καθόρισε το γκολ του κανονιέρη της ΑΕΚ, Φλοριάν Τολεμές το χτεσινό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΑΕΚ Αρένα. 

Πριν την αναμέτρηση στέκονται οι ρεπόρτερ των κιτρινοπράσινων, στο ότι ο Γάλλος επιθετικός, τη… βρίσκει στα παιχνίδια με τους μόνιμους πρωταθλητές. 

Το χτεσινό ήταν το έκτο του, απέναντι στην ομάδα της Λευκωσίας, στα δυο περίπου χρόνια που βρίσκεται στη Λάρνακα. 

Το πρώτο τέρμα ενάντια στον ΑΠΟΕΛ, το είχε σημειώσει τις πρώτες μέρες άφιξης του στο νησί. Ήταν στο ΓΣΠ το παιχνίδι, άνοιξε το σκορ στο 37′, με τον Πιέρο Σωτηρίου να διαμορφώνει στο 76′ το τελικό 1-1. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE