ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανήλικος μαζί με τον πατριό του κτύπησε με ρόπαλο αυτιστικό άτομο - Παγίδευσαν τον 20χρονο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανήλικος μαζί με τον πατριό του κτύπησε με ρόπαλο αυτιστικό άτομο - Παγίδευσαν τον 20χρονο

Έστησαν παγίδα στον 20χρονο αυτιστικό και τον κτύπησαν με ρόπαλο για να τον κλέψουν…

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, τέθηκε η εγκληματική ενέργεια που διέπραξαν το 2016, ένας 15χρονος, ένας 16χρονος και ο πατριός του.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, ο 15χρονος γνωρίστηκε με τον 20χρονο μέσω Facebook και συμφώνησαν να συναντηθούν για να γνωριστούν. Τον 20χρονο συνόδευσε στο σημείο ο πατέρας του.

Ο 20χρονος και ο 15χρονος, ενώ άκουγαν μουσική, στο σημείο εμφανίστηκαν δύο πρόσωπα που φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν ρόπαλα, ο ένας από αυτούς κτύπησε τον 20χρονο και του έκλεψε το κινητό του τηλέφωνο, αξίας 550 ευρώ.

Οι δύο κουκουλοφόροι, ήταν ο 16χρονος και ο πατριός του. Το πρόσωπο που κτύπησε τον 20χρονο, ήταν ο ανήλικος.

Ο 20χρονος υπέστη αιμάτωμα στο κεφάλι, αλλά και εκδορές στην κοιλιά και στην πλάτη.

Ο 15χρονος που συμφώνησε με τον 20χρονο να συναντηθούν για να γνωριστούν, διαπιστώθηκε ότι ήταν στο κόλπο.

Την Παρασκευή (23/11), σύμφωνα με την εφημερίδα 'Πολίτης' ο δικαστής επέβαλε άμεση φυλάκιση 20 μηνών στον πατριό του ανήλικου, ενώ για τους δύο νεαρούς, που σήμερα είναι 17 και 18 ετών αντίστοιχα, εκδόθηκε διάταγμα κηδεμονίας με όρους κοινοτικής εργασίας για 2 χρόνια, λόγω των ηλικιών τους κατά τον επίδικο χρόνο.

Σημειώνεται ότι ο πατριός του ανήλικου, είχε καταδικαστεί και προηγουμένως για δύο υποθέσεις διάρρηξης και κλοπής, και μάλιστα στην μια από αυτή ήταν μαζί του και πάλι ο θετός του γιος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE