ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ – ΘΑΝΑΤΟΣ 48ΧΡΟΝΟΥ: Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ – ΘΑΝΑΤΟΣ 48ΧΡΟΝΟΥ: Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

Αποκλείστηκε εκ πρώτης όψεως η εγκληματική ενέργεια σε βάρος του 48χρονου Ελληνοκύπριου, που εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής (23/11) στο διαμέρισμά του στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο θάνατος του άτυχου Γιώργοy Ιακώβου φέρεται να αποδίδεται σε παθολογικά αίτια. Ωστόσο αναμένεται να εξακριβωθούν κατά την νενομισμένη νεκροτομή. 

Θυμίζουμε ότι τον 48χρονο εντόπισαν μέλη της Αστυνομίας στο διαμέρισμά του, όταν ειδοποιήθηκαν από οικία πρόσωπα του άτυχου άνδρα, ότι τον έψαχναν για μέρες.

Στην σκηνή κλήθηκε και η Πυροσβεστική για να καταστεί δυνατόν να εισέλθουν στο διαμέρισμα από μισάνοιχτο παράθυρο, στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας.

Ο άτυχος Ελληνοκύπριος εντοπίστηκε νεκρός στο σαλόνι του.

Στο σημείο κλήθηκε και ο Ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος διενήργησε αυτοψία και εκ πρώτης, απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας σε βάρος του 48χρονου.

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Νέα συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, στις 16:00, μεταξύ του Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουφάν Έρχιουρμαν, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων επαφών για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE