ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ανυπόστατες κατηγορίες» - Δηλώσεις Γ. Έλληνα στο ThemaOnline

ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ανυπόστατες κατηγορίες» - Δηλώσεις Γ. Έλληνα στο ThemaOnline

Για ανυπόστατες κατηγορίες έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Λεμεσού, Γιώργος Έλληνας, για την καταγγελία κατάληψης του Διεθνούς Σκοπευτηρίου Λεμεσού.

Του Μιχάλη Μενελάου

Ποτέ δεν έλαβε ποσό €350.000 η Σκοπευτική Ομοσπονδία Λεμεσού (ΣΚΟΛΕΜ), για τα ενοίκια της διαχειρίστριας εταιρείας και για έργα στον χώρο, ανέφερε σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, o Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Έλληνας.

O κύριος Έλληνας, αναφερόμενος στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας για παράνομη κατάληψη του σκοπευτηρίου, δήλωσε πως οι κατηγορίες που του προσάπτονται είναι ανυπόστατες.

Όπως ανέφερε ο κύριος Έλληνας, η διαχειρίστρια εταιρεία έδωσε το ποσό των 132 χιλιάδων ευρώ ως χορηγία, ενώ αθέτησαν πολλούς όρους του προσύμφωνου, το οποίο έληξε, ενώ παράλληλα δεν κατέβαλλαν εισφορές.

Πέραν τούτου ο κ. Έλληνας, ανέφερε πως η εταιρεία δεν έδινε καμία αναφορά στο ΔΣ της Ομοσπονδίας, ενώ κλήθηκε πάρα πολλές φορές για να μιλήσουν.

Ο Πρόεδρος της ΣΚΟΛΕΜ, ανέφερε πως για το περιστατικό που έλαβε χώρα στο σκοπευτήριο την Πέμπτη 22/11, ήταν ενήμερος ο αστυνομικός σταθμός Γερμασόγειας, όπως επίσης και ο κοινοτάρχης του χωριού Αρμενοχώρι, όπου και βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου.

Κοινοτάρχη, με τον οποίο μετέβησαν μαζί στον χώρο του σκοπευτηρίου για να γίνει καταγραφή των υλικών που βρίσκονται εντός και ανήκουν στη διαχειρίστρια εταιρεία.

Όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης, ο Πρόεδρος της ΣΚΟΛΕΜ, ανέφερε πως το Διοικητικό Συμβούλιο θα συναντηθεί τη Δευτέρα 26/11 με τον Νομικό Σύμβουλο της Ομοσπονδίας για τα επόμενα βήματά τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Δεν υποφέρονται οι τιμές ηλεκτρισμού: Έχουμε το πέμπτο πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ - Η διαφορά με τις υπόλοιπες χώρες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται ρυθμίσεις σε βελάκια πρόστιμα και γραμμές - «Δε θέλουμε να ταλαιπωρείται ο κόσμος»

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες

Eurovision 2024: Tι ρούχο ετοιμάζει ο Κουδουνάρης για τη Silia Kapsis on stage; Το video στο Tik Tok



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top