ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Υπό κατάληψη το σκοπευτήριο Λεμεσού από ανθρώπους της ΣΚΟΛΕΜ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Υπό κατάληψη το σκοπευτήριο Λεμεσού από ανθρώπους της ΣΚΟΛΕΜ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε καταγγελία στην Αστυνομία για παράνομη κατάληψη του σκοπευτηρίου που βρίσκεται στο Αρμενοχώρι της επαρχίας Λεμεσού, προχώρησε η διαχειρίστρια εταιρεία του.

Του Μιχάλη Μενελάου

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ανυπόστατες κατηγορίες» - Δηλώσεις Γ. Έλληνα στο ThemaOnline

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, γύρω στις 11:30 το πρωί της Πέμπτης 22/11 άτομα της ΣΚΟΛΕΜ (Σκοπευτική Ομοσπονδία Λεμεσού), μετέβησαν στις εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου, όπου έβγαλαν έξω με το ζόρι τους υπαλλήλους της διαχειρίστριας εταιρείας, αναλαμβάνοντας εκείνοι τη διαχείριση του σκοπευτηρίου.

Με την αιτιολογία πως η συμφωνία για τη διαχείριση του σκοπευτηρίου δεν είναι έγκυρη, 10 – 15 άτομα μετέβησαν στο σημείο όπου έκαναν έξωση στα άτομα της διαχειρίστριας εταιρείας.

Στο χώρο του σκοπευτηρίου κατά τη διάρκεια του περιστατικού, βρίσκονταν σκοπευτές και περίπου 45 παιδιά, μαθητές ιδιωτικού σχολείου που αναστατώθηκαν από τον αναβρασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, καταγγελία για το όλο περιστατικό έγινε στον αστυνομικό σταθμό Γερμασόγειας, ενώ ενήμεροι είναι ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας όπως επίσης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού.

Όπως πληροφορούμαστε, καταγγελία έγινε στον αστυνομικό σταθμό Γερμασόγειας και πριν το συμβάν, ενημερώνοντας την Αστυνομία πως υπήρχαν υπόνοιες ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν, ζητώντας την προστασία τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διαχειρίστρια εταιρεία του σκοπευτηρίου, Stasenia Investments Limited, έχει τη διαχείριση του χώρου έως το 2025, ενώ το έτος 2015 κατέβαλε το ποσό των €350.000 στη ΣΚΟΛΕΜ, για ενοίκια μέχρι το 2025 και αναπτυξιακά έργα στον χώρο του σκοπευτηρίου.

Όταν η διαχειρίστρια εταιρεία ρώτησε τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Λεμεσού, πώς αξιοποιήθηκαν οι €350.000, η τελευταία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα να καταγγελθεί ο Πρόεδρος της, Γιώργος Έλληνας, ενώ εκκρεμεί ανακριτική έρευνα εναντίον του για κατάχρηση.

Όσον αφορά τον χώρο του σκοπευτηρίου, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, τη διαχείριση ανέλαβε η Σκοπευτική Ομοσπονδία Λεμεσού, ενώ οι εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου φρουρούνται από ιδιωτική εταιρεία, επί 24ωρου βάσεως, για να μην πλησιάσουν άτομα της διαχειρίστριας εταιρείας.

Παράλληλα στον χώρο του σκοπευτηρίου, βρίσκονται εκρηκτικές ύλες και εξοπλισμός που είναι ιδιοκτησία της διαχειρίστριας εταιρείας, την οποία δεν μπορεί να ανακτήσει.

Πληροφορίες, αναφέρουν πως τα επόμενα βήματα είναι να ληφθούν καταθέσεις για το περιστατικό από την Αστυνομία και να γίνουν ενέργειες για να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης για διευκόλυνση των ερευνών.

Πέραν τούτου, η εταιρεία αναμένεται να κινηθεί νομικά εναντίον της ΣΚΟΛΕΜ για να επανέλθει στην πρότερη κατάσταση του το σκοπευτήριο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top