ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ζεύγος έφαγε δηλητηριώδη μανιτάρια - Νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ζεύγος έφαγε δηλητηριώδη μανιτάρια - Νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

Ζεύγος από χωριό της Επαρχίας Λευκωσίας κατανάλωσε δηλητηριώδη μανιτάρια και αυτή την στιγμή νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το ζεύγος νοσηλεύεται σε «εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση» στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μετά την κατανάλωση δηλητηριωδών μανιταριών.

Συγκεκριμένα 76χρονος μαζί με την σύντροφο του που είναι αλλοδαπή κατανάλωσαν δηλητηριώδη μανιτάρια την Τρίτη (20/11).

Μετά που ενημερώθηκε η Αστυνομία οι δύο τους νοσηλεύονται πλέον σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας την Παρασκευή (23/11).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE