ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ζεύγος έφαγε δηλητηριώδη μανιτάρια - Νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ζεύγος έφαγε δηλητηριώδη μανιτάρια - Νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

Ζεύγος από χωριό της Επαρχίας Λευκωσίας κατανάλωσε δηλητηριώδη μανιτάρια και αυτή την στιγμή νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το ζεύγος νοσηλεύεται σε «εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση» στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μετά την κατανάλωση δηλητηριωδών μανιταριών.

Συγκεκριμένα 76χρονος μαζί με την σύντροφο του που είναι αλλοδαπή κατανάλωσαν δηλητηριώδη μανιτάρια την Τρίτη (20/11).

Μετά που ενημερώθηκε η Αστυνομία οι δύο τους νοσηλεύονται πλέον σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας την Παρασκευή (23/11).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE