Πάρντο για… ΑΠΟΕΛ!

Πάρντο για… ΑΠΟΕΛ!

Δεν ξέχασε την ιστορική ισοπαλία με τη Ζενίτ στη Ρωσία στις 23/11/2011 ο Ούρκο Πάρντο.

Ο τερματοφύλακας της Αλκής και πρώην του ΑΠΟΕΛ ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές που εξασφάλισαν τον βαθμό της ισοπαλίας και την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ!

Η ανάρτηση του:

«Εφτά χρόνια πριν τα καταφέραμε. Κερδίσαμε τρεις γίγαντες και τερματίσαμε πρώτοι σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είμαι πάντα ευγνώμων και νιώθω τιμή που μοιράστηκα αυτές τις στιγμές με την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE